1395/04/12 16:33

کازان کبابی(غذای آذری)

گوشت راسته‌ی گوسفندی                    1 کیلو
پیاز درشت خلال شده         3 عدد
ماست ترش         2/1 پیمانه
گوجه فرنگی کوچک        5 عدد(برای تزئین)
زرد چوبه        1 قاشق سوپ‌خوری
زعفران آب شده       

  5 عدد(برای تزئین)
کره یا روغن زیتون      3 قاشق سوپ‌خوری 
نمک و فلفل سیاه  به میزان لازم
آب لیمو یا نارنج 1 استکان
فلفل سبز تند، ریحان، پیاز کوچک    به میزان دلخواه (برای تزئین)
نان سنگک    1 عدد

طرز تهیه:
ابتدا گوشت‌ها را به تکه‌های مکعبی شکل خرد می‌کنیم. سپس با پیاز خلال شده، نمک، فلفل، زعفران آب شده و روغن زیتون یا کره مخلوط کرده و تفت می‌دهیم.

بعد با 4 پیمانه آب در کازان (در زبان آذری به نوعی دیگ مسی کازان گفته می‌شود) می‌ریزیم تا بجوشد؛ سپس، حرارت را کم می‌کنیم تا خوب، پخته شده و به روغن بیفتد.

در اواخر طبخ آب لیمو ترش یا نارنج را اضافه کرده و در ظرف مناسب با ریحان، فلفل سبز و پیازهای کوچک تزیین و با نان سنگک سرو می‌نماییم.

منابع :شماره سوم نشریه اختصاصی بهبد
خانم مریم حقیقی - کارشناس آشپزی