رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان البرز در جمع خبرنگاران فعالیت های ستاد چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با شعار افتخار به گذشته و امیده به آینده را تشریح نمود.
حجت الاسلام روحی یزدی رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به آغاز فعالیت ستاد گرامی داشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از ابتدای سال و ادامه فعالیت این ستاد تا پایان سال اظهار داشت : شرایط و اتفاقاتی که در روز های آینده از جمله آغاز تحریم های جدید ایالات متحده در یوم الله سیزده آبان که خود نشانه ای از کینه بی پایان استکبار
جهانی نسبت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است با هوشیاری ملت ایران خنثی خواهد شد .
وی با اشاره به انتخاب 13 آبان برای آغاز تحریم ها اظهار داشت: اتفاقات تاریخی مهمی در این روز در ادوار مختلف تاریخی روی داده و انتخاب این روز برای شروع تحریم ها را نباید اتفاقی تلقی نماییم و به سادگی نباید از کنار آن عبور نماییم.
روحی یزدی افزود : نخستین رویدادی که در حال نزدیک شدن به آن هستیم یوم الله 13 آبان است که امسال نیز به مانند سال های گذشته با حضور وحدت آفرین اقشار مختلف مردم را راهپیمایی مبارزه با استکبار جهانی اتحاد و همبستگی خود را که پشتوانه نظام می باشد به نمایش گذاشته و موجبات یاس دشمنان را فراهم می سازند.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان البرز افزود : مراسم گرامی داشت یوم الله 13 آبان در شهر کرج با سخنرانی سردار نقدی معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از ساعت 9 صبح آغاز و 11 به پایان می رسد.
رو نمایی از کتاب ایران قبل از انقلاب اسلامی و ایران بعد از انقلاب اسلامی از جمله برنامه های پیش بینی شده ستاد چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی است.